Annonse


Konkurranse om WAP-tjenester

I forrige uke lanserte det norske selskapet Interweb en WAP-tjeneste som gjør at alt innhold på nettet kan bli overført til WAP-telefonen din.

Bare et par timer etterpå fortalte HelpInHand, som faktisk også er norsk, om deres nye tjeneste som de hevder er verdensrevolusjonerende. Om det er så veldig revolusjonerende kan vel diskuteres, med tanke på at tjenesten allerede var lansert av noen andre.

Flott tilbud

Allikevel er det ikke tvil om at både HelpInHand og Interwebs tjeneste er et glitrende tilbud for WAP-brukeren. Det tjenestene går ut på er å overføre en valgt webside til sin server for så å oversette HTML-dokumentene til WML og sende det videre ut til din WAP-telefon.

Annonse


HelpInHands tjeneste, Babelserver, er ennå ikke ferdig, men den vil komme på www.helpinhand.com (med WAP-telefon).

Du kan prøve Interwebs tjeneste, WEB til WAP, på wap.nerd.no (med WAP-telefon).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse