Annonse


Få Outlook på WAP

Juul & Stejle Multimedia har utviklet markedets første WAP gateway til Microsoft Exchange Server. Det medfører at alle med WAP-telefon kan lese og sende e-post og få adgang til blant annet Outlook-kalenderen på kontoret, skriver selskapet i en pressemelding.

Synkroniser med kontoret

Det geniale med tjenesten til Juul & Stejle er at når man sender og mottar mail på WAP skjer det gjennom Exchange Serveren på kontoret. Dette fører til at brukeren vil ha alle sendte og mottatte beskjeder liggende på ett sted.

Samtidig har brukeren mulighet til å se og redigere i Outlook hvor som helst og når som helst, skriver selskapet. Det forenkler koordinering av kalender på kontoret og på veien.

Last ned gratis

Første fungerende versjon (version 1.0 beta) av Juul & Stejles Field Office kan lastes ned gratis fra nettet på adressen: www.juul.stejle.dk

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse