Annonse


WAP betyr penger på nett

WAP (Wireless Application Protocol) betyr at det vil bli letter å ta betalt av deg når bruker Internett-tjenestene. Men frykt ikke – det betyr egentlig bare at tilbudet blir bedre. Det hevder NetComs markedsdirektør.

– Dette vil stimulere til økt innholds-og tjenesteproduksjon på WAP, sa Rohde på et åpningssseminar for Wapland torsdag.

WAP-salget tar av
I år forventer NetCom at det vil blir solgt 250.000 håndsett – mobiltelefoner som er WAP.telefoner. Mobiltelefonoperatøren tror at det meste av dette salget vil foregå fra 3. kvartal og utover. Enkelte mener at dette salgstallet vil bli nærmere 400.000 i år.

Rohde pekte i sitt innlegg på at det i 2002 vil være flere WAP-terminaler enn ’vanlige’ mobiltelefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse