Annonse


PCTVnet våkner til liv

En av PCTVnet`s tyske samarbeidspartnere, Dynavision AG, har inngått en avtale med flere aktører innen fjernsynsbransjen om demonstrasjon og prøvedrift av systemet under messen.

Fornøyd
– Vi er svært godt fornøyd med at flere aktører vil prøve vår løsning for Interaktivt TV, særlig på en messe som samler hele verdens elektroniske industrier under et tak, sier Lars A Skorpen Hansen, adm dir i PCTVnet i en pressemelding.

Speidere
– Selv om denne avtalen er begrenset både i tid, verdi og omfang, viser den med stor tydelighet at våre produkter anerkjennes som blant de beste på markedet.

Den største verdien for oss ligger i muligheten til å få vist vår løsning for Interaktivt TV spesielt, men også hele vår software portefølje, til ”speidere” fra potensielle kunder.
– Alle er på CeBIT” legger Skorpen Hansen til.

Annonse
På CeBIT vil besøkende til messen bl a kunne se PCTVnet`s løsninger presentert på en rekke stands, strategisk plassert på ulike steder i messeområdet. I tillegg er det laget innslag til bruk på messens interne tv-kanal, CeBIT News.

Skiller seg ut
– Vårt konsept skiller seg fra de fleste av dagens løsninger for Interaktivt TV. Andre aktører har stort sett utviklet proprietære (låste og lukkede) systemer helt fra tv-studio frem til tv-seerne, forteller Skorpen Hansen.

Med standardløsninger
– Vi har som hovedfilosofi å innarbeide størst mulig åpenhet og enklest mulig løsninger. Slik blir systemene tilgjengelig for flere og kostnad og kompleksitet blir betydelig mindre. Vi satser på standard løsninger, ”open source” kildekode og Java”, sier Skorpen Hansen.

– Til forskjell fra de fleste potensielle konkurrerende systemer, som krever dyre studioverktøy for å utvikle det interaktive tillegget til et tv-program, er PCTVnet`s konsept helt og holdent basert på web-teknologi. Vår løsning gir hele web-verdens muligheter til å lage interaktivitet i og omkring tv-programmer. Løsningen er rimelig og enkel og kan tas i bruk nå.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse