Hyper Island webskole

Annonse


IBM hjelper Merkantildata

Hyper Island webskole

Det er vanskelig å bli priset som et Internettselskap uten Internett kompetanse. Derfor sender nå konsernsjef Tom Adolfsen sine folk til grunnkurs i e-handel hos giganten IBM.

Potensiale
– Vi føler at vi har et stort potensiale i skjæringspunktet mellom de to selskapene. Dette potensialet skal vi nå ta ut gjennom et tettere og mer forpliktende samarbeid, sier konsernsjef Tom Adolfsen i Merkantildata (ASA) i en pressemelding.

IBM bokser
Den nye samarbeidsavtalen som er inngått innebærer blant annet at nærmere 200 av Merkantildatas selgere i Norge, Sverige og Danmark skal gjennomgå et omfattende e-business opplærings- og utdanningsprogram i IBM-regi, – flere har allerede gjennomført opplæring.

– I det utvidede samarbeidet skal Merkantildata Sverige også selge en rekke andre viktige IBM-produkter: RS/6000- og AS/400-servere, Open Storage, Netfinity-servere, Tivoli-programvare og Lotus-programvare heter det i meldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse