Annonser på nett

Annonse


Ny jobb på WAP!

Annonser på nett

Stadig nye metoder tas i bruk for å lokke folk over i nye stillinger. Med en WAP-telefon blir livet lettere, skal vi tro Jobpilot.

Lettere
– Nå blir det enda lettere å få tilgang til de gode stillingene, kommenterer Robert Perz, som er daglig leder for Jobpilot i Norge.

Foreløpig kan kun den tyske tjenesten lastes ned, men om noen uker vil også norske jobber bli tilgjengelig på adressen wap.jobpilot.no.

Annonse


Sortering
– Man går ganske enkelt inn og søker på ledige stillinger, på samme måte som på Internett. Man kan for eksempel be om de nyeste stillingene eller om stillinger bare i Norge.

Når man har funnet en stillingsannonse som er interessant, er det bare å taste inn sin epost-adresse, og man får automatisk annonsen tilsendt, forklarer Perz.

Vekstbransje
Selskapet startet opp i Norge før jul 1999, og hevder å øke kraftig. Selskapet har i dag 300 ledige stillinger liggende inne i den norske basen. På verdensbasis er tallet omlag 40.000.

Den første uken i februar (uke 5) hadde Jobpilot internasjonalt 3.900.000 dokumenterte sidevisninger.

Europa
Selskapet som ble stiftet under navnet Jobs & Adverts i Tyskland i 1995, er nå representert i 17 land.

Foruten Tyskland er tjenesten etablert i Norge, Sverige, Frankrike, Storbritannia, Sveits, Østerrike, Italia, Spania, Polen, Belgia, Nederland, Ungarn og Tsjekkia – samt USA, Singapore og Thailand. Etablering i Danmark er rett rundt hjørnet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse