Arkiv

Annonse


Glede i Telenor Bedrift

Arkiv

I en pressemelding går Telenor bedrift ut med følgende:

– Merkantildata og NetCom erkjenner Telenor Bedrifts ledende posisjon innen integrasjon av tele- og data. Telenor Bedrift er i en unik posisjon i det avanserte delen av bedriftsmarkedet i Norge i dag, sier Thor Halvorsen, adm. direktør i Telenor Bedrift.

Utfordring
I går gav NetCom følgende utfordring:
– Sammen med Merkantildata skal vi nå gå i strupen på Telenor Bedrift, som i stor grad rår det avanserte bedrifsmarkedet alene, sier adm. direktør i NetCom, Terje Christoffersen.

Annonse


– Merkantildata og NetCom bekrefter det våre kunder allerede forteller oss; Telenor Bedrift er i en unik posisjon i det avanserte delen av bedriftsmarkedet i Norge i dag, sier Thor Halvorsen, adm. direktør i Telenor Bedrift.

Telenor skjerper seg
– Vi tar utfordringen seriøst, og dette vil skjerpe vår salgsorganisasjon ytterligere. Denne type konkurranse vil sørge for at Telenor Bedrift blir enda mer synlig i markedet, sier viseadm. direktør Svein Erik Simensen i Telenor Bedrift.

Telenor Bedrift AS har hovedansvaret for Telenors salg av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) til næringsliv og offentlig forvaltning. Selskapet har oppnådd en ledende posisjon i Norge i dette markedsområdet.

Hovedvirksomheten er fortsatt basert på telekommunikasjon, men prioriterte satsningsområder er systemintegrasjon, IP-baserte tjenester, elektronisk handel, ASP og andre nettverkbaserte driftstjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse