Adolfsen, Tom

Annonse


Skal rappe kunder fra Telenor Bedrift

Adolfsen, Tom

– Sammen med Merkantildata har vi mer krutt enn Telenor Bedrift, sa Terje Christoffersen på en pressekonferanse tirsdag formiddag.

Snakket sammen
Sammensmeltingen av mobil og Internett går fort. Ifølge Christoffersen har NetCom og Merkantildata snakket mye sammen i høst.

– Tom Adolfsen og jeg har funnet ut at våre bedrifter er komplementære. I samarbeidet vil vi kunne dra nytte av hverandres erfaring og kompetanse.Vi vil spare mye på å gå sammen i stedet for å gå egne veier hver for oss, mente Christoffersen.

Annonse
Oppstart 1. mars
Planen er at den nye organisasjonen skal starte opp 1. mars. Organisasjonen skal selge IT og telekomløsninger basert på faste og mobile produkter og tjenester, samt nye WAP- og ASP-tjenester til bedriftsmarkedet i Norge.

Ifølge Christoffersen er det kundenes ønske om å handle avanserte produkter og løsninger fra ett sted, som er den viktigste drivkraften bak denne satsingen.

Felles selskap
Det nyetablerte satsingsområdet vil bestå av om lag sju personer, med erfarne selgere og produktansvarlige fra begge de to firmaene. I løpet av inneværende år tar de to selskapene sikte på å overføre aktivitetene inn i et felles selskap.

Et slikt samarbeid vil også medføre at det kan utvikles spesielle løsninger for den enkelte kunde. Dermed vil samarbeidet mellom NetCom og Merkantildata gjøre at det blir lettere for kundene å foreta et valg.

Større integrasjon
– I noen deler av bedriftsmarkedet er det ikke nok å bare tilby avanserte tele-løsninger, kundene krever større grad av integrasjon mellom telekommunikasjon og informasjonsteknologi, sa Christoffersen under pressekonferansen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse