Annonse


Avenir kjøper dansk

”Oppkjøpet av Access er en del av strategien for å bli det ledende internettkonsulentselskapet i Danmark” heter det i pressemelding fra Avenir.

Avenir hevder Access har betydelige referanser innenfor såvel e-handel som informasjons- og bedriftsportaler. Selskapet leverer tjenester innenfor Internett-strategi, web-design og implementering av internettløsninger.

God kundebase
Access har kunder som blant annet omfatter flere internasjonale selskaper som Unilever, AVIS (www.bilsalg.dk), Deloitte & Touche, McKinsey & Co Europe. Forøvrig har Access betydelige danske institusjoner på kundelisten som for eksempel BRFkredit, Kulturministeriet, Arbejdsmarkedstyrelsen og Københavns Amt.

I følge Avenir står Acess bak flere kjente webløsninger i Danmark, blant annet www.danmark.dk, www.boligtorvet.dk og undervisningsmøtestedet www.emu.dk.

Annonse


Access ble etablert i 1997 og har 19 ansatte med kontor i København. I regnskapsåret 1998/99 omsatte Access for 8 millioner danske kroner og hadde et resultat før skatt på 0,7 millioner danske kroner. Selskapet venter en omsetning på 14 i år 2000.

Etter kjøpet vil Avenir få en sterk internett profil i Danmark, med totalt 45 ansatte i København. Avenir vil totalt etter kjøpet utgjøre ca 480 ansatte.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse