yoyoNetCom

Annonse


Aksjestup for NetCom

yoyoNetCom

Til tross for at NetCom tredoblet resultatet er ikke investorene på Oslo Børs tilfredse med Norges nest største teleoperatør.

Etter oppgang på 15 kroner i går, var tiden inne for mange til å selge seg ut. Før klokken 11 var kursen under gårsdagens sluttnotering på 470 kroner. Så falt den brått ned til 440 kroner per aksje, og ved totiden var ikke folk villige til å betale mer enn 424 kroner. Aksjekursen hadde falt med nesten ti prosent i løpet av dagen.

Svakt
– Det var svake resultater i forhold til forventningene. Kostnadene var noe høyere enn jeg hadde regnet med, i tillegg til at SMS-bølgen flater ut, sier en analytiker til ITavisen.

Han mener NetCom har fått urimelig mye goodwill i IT-boomen på børsen. Jeg vil anbefale folk å selge seg ned på dagens kurs. Under 400 er et mer riktig nivå i forhold til hva de leverte, sier han til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse