Annonse


BarniMagen vokser fort

På en uke er det registrert 237 000 hits fordelt på 4100 enkeltbrukere. 600 gravide har registrert seg på tjenesten.

– Verden er blitt liten. Vi har hatt besøk fra sju amerikanske stater, seks land i Europa og fire land i Asia i løpet av denne ene uken. Det er tydelig at nyheten om www.BarniMagen.com sprer seg fort til norske gravide over hele verden, sier jordmor Siri von Krogh, som er daglig leder i BarniMagen AS.

Raske svar
Nå er enda en jordmor engasjert for å ta hånd om pågangen. Selve arbeidsplassen er en kjellerstue i et rekkehus i Oslo. Tjenesten er et supplement til vanlige svangerskapskontroller, og gir kvinner med barn i magen svar på det de lurer på innen 24 timer.

Norden og England neste
Målsettingen er å bli det ledende nettsenter for gravide og småbarnsforeldre i Norge. Videre vekst kan komme i Norden og i Storbritannia. BarniMagen er et norsk aksjeselskap opprettet av en gruppe venner og kolleger.

BarniMagens fagråd består av overlege og gynekolog Åsle Marit Ullern ved Sentralsykehuset i Akershus, lege, homeopat og akupunktør Bernt Rognlien, overlege og spesialist i barnesykdommer Jon Steen-Johnsen, sjefpsykolog Knut Halfdan Svendsen i Telemark Fylkeskommune, assisterende avdelingsjordmor Jorunn Frisch i Skien og jordmor Trine-Lise Bakstad, Sentralsykehuset i Akershus.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse