Sims - kyss

Annonse


Tidenes mest solgte spill

Sims - kyssSimCity-skaperen Will Wright har gjort det igjen. I fjor var hans SimCity 3000 det mestselgende spillet. Det ble også lansert på denne tiden av året.

Nå har dobbelt så mange amerikanere kjøpt The Sims i løpet av den uken det har vært i salg. Utvikleren Maxis og produsenten Electronic Arts har allerede distribuert 250 000 eksemplarer. ITavisen har tidligere omtalt spillet (se lenke nedenfor).

Dagliglivets dramatikk
The Sims er en simulator og strategispill med boligen som arena, i stedet for hyperfantastiske landskap og futuristiske romskip.The Sims – husetDataspillet er et speilbilde av det virkelige liv med dagliglivets problemer og konflikter. The Sims har ikke drap, ødeleggelse og underkastelse som primære mål.

Helt hekta
I The Sims kontrollerer du livet til en liten Sim, og blir helt hekta. Du kan velge deg en forhåndsdefinert Sim, konstruere en selv (velge utseende og personlighet), eller laste ned en Sim fra nettet.The Sims – oppholdsromHjemmesiden www.thesims.com har allerede mye å by på.

Annonse


Selvstendige Simmer
For å lykkes, må du sørge for at Simmen spiser, sover, studerer, jobber, møter venner, forelsker seg og får barn. Tid er mangelvare, akkurat som i virkeligheten.

Simmer som bare fester, er dømt til å mislykkes, men Simmen gjør ikke alltid det du ber dem om.

– This game rocks
Spillanmelderne er imponert over hvordan The Sims gjør dagligliv til et fullstendig absorberende spill: – Spillet er meget avhengighetsskapende og kan spilles i det uendelige.

Det verste er at spillet minner deg om hvor forutsigbart livet egentlig er, skriver Gamecenter.com som gir The Sims 9 av 10 mulige poeng: – Excellent single player. This game rocks, end of story!

Nynner reklamelåter
Grafikken i spillet ser ved første øyekast ikke ut til å være spesielt hardware-krevende, selv om spillet vrimler av animasjoner (Du kan forbedre grafikken med filer som lastes ned fra hjemmesiden).The Sims – på badetLydeffektene imponerer mest. Simmene snakker et fengende, kaudervelsk språk. Anmelderne griper seg selv i å nynne uforståelige reklamelåter som stammer fra TV-reklamene i Simmenes hus!

Grensesnittet er ”a thing of beauty”, ekstremt elegant og enkelt.

Søvnløse netter
Vi har sittet oppe mange netter i selskap med Will Wrights SimCity. Nå ser det ut til at han igjen vil berøve oss nattesøvnen.

Denne gangen får vi kanskje selskap av venninner, som synes at temaet i The Sims er mer interessant enn Quake III.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse