Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå får du PDF på Palm

Adobe Systems og Palm Computing har nettopp lansert et interessant samarbeid som er myntet på det voksende markedet innen elektronisk publisering.

Planene innebærer at Adobes PDF-format integreres med Palm-plattformen. Det hjelper Adobes brukere til å bli mer mobile, samtidig som Palm-brukerne får en rekke nye muligheter på innholdsbiten.

PDF-er et format som gjør at layout og design forblir uforandret. Adobes PDF brukes ofte for å presentere papirdokument på skjerm, for å sikre at begge er så godt som identiske.

Ifølge en pressemelding fra Palm er det allerede et titalls millioner PDF-filer tilgjengelig på verdensbasis. Dette inkluderer elektroniske bøker, manualer og arbeidsflytsmaterialer og skjemaer.

Beste format?
– Etter hvert som verden blir mer mobil og avhengig av Internett vil vi få et større behov for å lese og behandle dokumenter uansett hvor man er, sier Joe Eschbach, viseadm. direktør i Adobes ePaper Solutions Group.

– Adobe PDA er det klart beste formatet for grafikkintensive elektroniske dokumenter uansett hvilket utstyr man bruker, sier han videre i pressemeldingen fra Palm.