Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hele Internett på WAP

Norske Interweb har lansert en ny WAP-tjeneste. Det lille Kristiansand-selskapet som nylig også lanserte WAP-chat gir deg nå mulighet til å surfe over hele nettet med WAP.

Interwebs serverbaserte tjeneste, WEB til WAP, gjør at WAP-brukere kan surfe en vanlig webside fra deres WAP-telefon, står det i pressemeldingen fra selskapet.

– Har din favorittpublikasjon på Internett ennå ikke kommet seg på WAP? Fortvil ikke! Med WEB til WAP kan du endelig lese den på WAP-mobilen, sier daglig leder i Interweb, Einar Roland.

Fungerer godt
ITavisen har testet tjenesten, som hittil er i en 0.7 betaversjon, og den fungerer godt på en både Ericsson R320 og på Nokia 7110. Det kan bli litt slitsomt å taste inn adressene til alle sidene, men trenger du informasjonen er dette en glimrende tjeneste.

WEB til WAP fungerer ved at du går til wap.nerd.no og skriver inn adressen til den websiden du ønsker og lese. Serveren til Interweb henter så den ønskede siden og presenterer den for deg på din WAP telefon.

Versjon 0.7 beta støtter ikke websider som bruker frames, men dette skal være fikset i versjon 1.0.Da skal navigasjonen også være bedre.