Annonse


Enitel høster Landbrukssamvirket

Avtalen er i første omgang beregnet til å ha en omsetningsverdi på vel 2 millioner kroner i år. Etter hvert sikter Enitel på å tilby Internett til samtlige norske bønder.

I en melding fra selskapet heter det at Enitel har inngått rammeavtale med Landbrukssamvirket om å levere internett-aksess til samvirkets medlemmer og samarbeidspartnere.

Enitel vant anbudsrunden i konkurranse med blant andre Telenor, som har levert tjenesten frem til nå.

Konkurrent
– Rammeavtalen med Landbrukssamvirket omfatter store bedrifter og representerer et stort potensiale for mersalg. Samtidig viser avtalen at vi har etablert oss som en sterk og viktig konkurrent til Telenor som landsdekkende tjeneste- og nettleverandør, sier adm. dir. i Enitel, Øyvind Hauge.

Annonse


Internett på jordet
– Landbrukssamvirket satser bredt på Internett, og anser dette som en viktig kommunikasjonskanal både for organisasjonen, de ulike bedriftene og den enkelte gårdbruker.

Vårt valg av Enitel som samarbeidspartner på dette området er et resultat av selskapets tjenestetilbud og pris, kombinert med inntrykket av selskapet som en seriøs og kvalitetsbevisst leverandør, sier Kverme.

Næring
Landbrukssamvirket eies av 15 bransjeorganisasjoner- bedrifter, deriblant Tine Norske Meierier, Gilde og Felleskjøpet. Med regionale avdelinger og ulike samarbeidspartnere som også er omfattet av avtalen utgjør dette rundt 120 driftssteder. I tillegg kommer landets vel 80 000 bønder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse