Bing Jon

Annonse


Nå kommer IT-piercing

Bing Jon

Folk har forskjellige meninger om hvor fort utviklingen vil skje innen IT. Bing hører nok ikke til blant de mest konservative. Han spår at skjermer i brilleformat vil overta.

Upraktisk
– Patentet på dagens PC-skjermer ble gjort i 1905, en overlevning fra svensketiden. Heller ikke de bærbare flatskjermene er særlig praktiske – det blir for mye å drasse på i vår mobile hverdag, sa Bing på Customax E-Business Seminar på SAS Radisson hotell torsdag.

Bing tror at hjemmet vil bli knyttet i et nettverk.
– Vi er ikke nødt til å se spillefilm på TV’n, eller gjøre regnearket på PC’n.

Annonse
Retina display
Han mener at om ikke lenge vil stadig flere bruke briller hvor bildene er overført på netthinnen. Dermed kan du logge deg på bussen, og bruke øyet som ”peker” – alt finnes i dag, men ”forbrukerpakken” er ennå ikke kommet på markedet.

Han mente også at dagens håndfriutstyr for mobiler ikke er særlig fremtidsrettet. Snart vil man operere inn en høyttaler som vil føle tale-vibrasjoner fra kinnbeinet. Da slipper man både vindstøy og hvesing fra strupehodet.

– De som mener at dette er store inngrep, har ikke tatt en kikk på dagens ungdom. Da må dette regnes som en relativt beskjeden piercing, sa Bang.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse