Firma-foto

Annonse


Nokia og Ericsson samarbeider med AOL

Firma-foto

For å utvikle løsninger for mobilt Internett skal AOL Europe, som er et samarbeidsprosjekt mellom nettportalen America Online og det tyske medieselskapet Bertelsmann, samarbeide med med de nordiske mobilprodusentene Nokia og Ericsson, og den amerikanske programvareleverandøren RTS Wireless.

I USA blir alliansen presentert som et svar på europeernes glupske appetitt på nye, mobile tjenester.

Blant annet skal det utvikle løsninger for WAP. AOL Europe har 3,4 millioner brukere, og ønsker å utvikle trådløse tjenester for disse, skriver Financial Times. Selskapet er den nest største internettleverandøren i Europa. Analytikere regner med at selskapet er verd omkring 56 milliarder kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse