Bjørn Borg Kjølseth

Annonse


Jakter små trekkplastre

Bjørn Borg Kjølseth

– Det er ikke viktig med store trekkplastre som Larry Ellison, for eksempel. Vi satser heller på mange små, sa Bjørn Borg Kjølseth på et pressemøte åpningsdagen for Software 2000.

1.200 deltakere
I løpet av fire dager denne uken blir det arrangert 33 kurs og konferanser med til sammen over 1.200 deltakere i salene på Sjølyst.

Messen i år er betydelig mindre enn det som har vært tidligere. Etter konferansen i 1998 bestemte dataforeningen seg for at i 2000 måtte de legge om arrangementet.

Annonse


Små messer
– Det ble vanskeligere å få utstillere. Trenden i utlandet er at folk vil ha store messer, men det ser ikke ut til at det er slik her hjemme.

Ifølge Borg Kjølseth bruker mange potensielle utstillere mer og mer penger på Internett som markedsføringskanal i stedet for utstilling.

Nettsatsing ikke nok
– Men vi tror ikke nettsatsing er nok. De fleste vil på innsiden og se på produktene og utstillingene. Kanskje kommer disse til denne messen, sier Borg Kjølseth.

Utstillingene er knyttet til ulike tema. På den måten tror Borg Kjølseth at sjansen for å dra folk til messen som virkelig er interessert, blir mye større.

IT og utdanning
Til sammen 72 utstillere har sine stands på Sjølyst denne uken. Et viktig tema under årets messe er “IT og utdanning”, som retter seg først og fremst mot lærere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse