Spray

Annonse


Fransk vri for Spray

Spray

I Paris tirsdag holdt Spray en pressekonferanse om Caramail, og om fortsatt ekspansjon i Europa.

Caramail.fr skal være det ledende franskspråklige internett-community. Fra før av har Spray allerede etablert seg i Frankrike med portalen Spray.fr.

Spray melder at de nå har 3,5 millioner daglige besøk på sine nettsider i seksland, og oppnår 350 millioner sidehenvisninger månedlig.

Annonse
Karamell
– Dette er en veldig viktig avtale for Spray. Når vi etablerer oss i et nytt land, er det viktig for oss å ha gode lokale støttespillere med en solid utviklingskapasitet. Sammen med Caramail oppnår vi dette, og vi blir mer enda mer franske i Frankrike.

Caramail vil bli en strategisk senter for utvikling av kommunikasjonsverktøy for hele nettverket, sier Johan Ihrfelt,en av grunnleggerne og administrende direktør i Spray.

Uavhengig
Caramail ble grunnlagt i 1997. Selskapet hevder at de får 12.000 nye medlemmer daglig. Det er ikke oppgitt hvor mange medlemmer de nå har.

Caramail skal være uavhengig innenfor Spray, og vil også spille en viktig rolle i utviklingen av ny programvare for kommunikasjonsverktøy for Sprays portaler.– Vi har forpliktet oss til å ekspandere i Europa, basert på våre grunnleggende verdier – høre på og respektere våre medlemmer – sier Orianne Garcia, grunnlegger og administrerende direktør i Caramail.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse