Nokia 7110 (fokus)

Annonse


Fikk bil med mobil

Nokia 7110 (fokus)

Den første uken i år 2000 passerte Telenor Mobil to millioner kunder. Mobilkunde nummer to million ble Wenche Bårdseng (30) fra Lillestrøm, heter det i en pressemelding fra Telenor Mobil.

Håndfrisett
Med på kjøpet fikk hun både en ny Nokia-7110-telefon og en splitter ny Toyota Yaris – selvsagt med komplett håndfrisett.

– Jeg fortalte elevene mine på Lillestrøm videregående skole at jeg skulle på Telenor Mobils forhandlerseminar 1. februar og motta en gave som kunde nummer to million. Vi tippet på en mobiltelefon, kanskje ringetid for noen tusenlapper eller i beste fall en sydentur. At jeg skulle få en bil, hadde jeg aldri regnet med, sier Wenche Bårdseng i pressemeldingen.

Annonse
Skulle ikke ha mobil
Bårdseng hadde tidlig bestemt seg for at hun aldri skulle ha mobiltelefon.

– Jeg synes alle med en propp i øret så direkte håpløse ut. Dessuten ville jeg ikke være som alle andre. Jeg anså det faktisk som stressende å måtte være tilgjengelig hele tiden, sier Bårdseng.

Småpenger i lomma
Etter hvert gikk det opp for henne at det var tungvint å måtte gå med småpenger i lomma på jakt etter en telefonkiosk.

– Jeg er mye borte hjemmefra, så folk hadde problemer med nå meg. Nå har jeg jo skjønt at jeg selv kan bestemme hvor tilgjengelig jeg vil være. Jeg har lært at det er noe som heter MobilSvar, sier hun.

Ikke råd til bil
Egen bil har stått på ønskelisten lenge, men siden avstanden hjemmefra og til jobben ikke forsvarer en slik investering, har det aldri blitt noe av.

– Jeg har ikke tatt meg råd til det. Det har gått greit å kjøre kollektivt siden det ikke er så langt til jobben. Det spørs om ikke avstanden blir litt lengre nå, smiler Wenche Bårdeseng ifølge pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse