Piratkortbrenner

Annonse


FBI på piratjakt

Piratkortbrenner

Associated Press melder at FBI-agenter fra den gamle gangsterhovedstaden Chicago har avslørt omfattende piratvirksomhet i databransjen.

Bytte av tyvegods
Et nettverk ga tilgang til et stort antall dataprogram. Inngangsbilletten var selv å kunne bidra med egne program, som fikk en bytteverdi. Først da var det fritt fram for å laste ned andre program, som stod i forhold til det en selv hadde bidratt med.

Korrekte pirater
Myndigheten ønsket ikke å tallfeste verdien på programvaren som var blitt fordelt. En 32-år gammel mann er arrestert, og løslatt mot kausjon. Gruppen som stod bak den ulovlige kopieringen brukte navnet ” Pirates With Attitudes ”.

Erfaring
– Dette er en av de mest utspekulerte og lengstvarende gruppen som har vært involvert i distribusjon av stjålet programvare over Internett, sier statsadvokat Gary Shapiro i Chicago.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse