Nokia 3210

Annonse


Problem med Nokia 3210?

Nokia 3210

Nokias ungdomstelefon 3210 har bidratt kraftig til at Nokia på slutten av fjoråret økte sine markedsandeler her i landet. Spesielt før jul var salget bra for Nokia.

Nå er flere kommet i retur.

Må loddes
Kilder hevder overfor ITavisen at et av problemene med 3210 er at den har en spole som løsner. For å få fikset problemet er eneste løsningen å levere inn telefonen for å få den loddet.

Annonse


En annen feil går direkte på programvaren. Denne feilen fører til at 3210 bruker for mye strøm, noe som gir telefonen dårligere batterikapasitet enn den normalt sett skal ha.

Oppgradering av programvaren på et autorisert verksted må til for å få bukt med problemet.

Samtaler brytes
Kilder hevder også at 3210 innimellom ikke har samme dekning som andre telefoner og at samtaler brytes som følge av problemene i telefonen.

– Dette er feil som går igjen, påstår en Nokia-selger ITavisen har vært i kontakt med.

En annen kilde ITavisen har vært i kontakt med mener det ikke er spesielle feil på Nokia 3210.

Har ikke hørt om feilene
– Vi har solgt mange 3210-telefoner, men vi har ikke hørt om disse problemene, sier Mads Eriksen, produktansvarlig i Nokia Mobile Phones Skandinavia til ITavisen.

Eriksen presiserer at de som opplever problemer med sine Nokia-telefoner bør oppsøke forhandleren de kjøpte telefonen hos.

Han tror at feilen som resulterer i kortere batteritider også kan skyldes hvordan dekningen er der du bruker telefonen og hvilket SIM-kort man bruker, blant annet.

Ti klager i uken
– Vi fått inn gjennomsnittlig ti klager i uken på 3210, hevder ITavisens kilde. Han legger til at han synes det er bemerkelsesverdig mye feil på en relativt kostbar billigtelefon som Nokia 3210 er.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse