Annonse


Mobiltelefonen i ditt liv

Det hevder fremtidseksperten Keith McCurdy. Onsdag holdt han en foredrag om vår fremtidige mobile hverdag på verdens største mobiltelefonmesse – GSM World i Cannes i Frankrike.

Ditt liv
McCurdy, som til daglig jobber i Experts-Exchange.com, tror mobiltelefonen blir vårt livs senter for alt hva vi skal foreta oss av både tale og datakommunikasjon.

Men han er skeptisk til de som prøver å få mobiltelefonen til å gjøre absolutt alt mulig.
McCurdy tok i sitt foredrag til motmæle mot alle som hevder at alt og alle teknologier vil konvergere. Han vil heller ha en anti-kovergensstrategi.

– Tilpass heller innholdet til den enkelte kanal, enten det er lommedatamaskin, PC eller mobiltelefon. Utnytt duppedingensen til hva de egentlig gjør best. Ikke prøv å gjøre en mobiltelefon til en multimedia TV-terminal, sa McCurdy.

Annonse


Ideelle tjenester
– La heller PCen fortelle meg hva stereoanlegget kan spille og informasjon om musikken, enn at PC skal prøve å gi meg dårlig lyd.

– Bruk mobiltelefonen til å varsle meg når noen vil spille med meg over Internett, eller når mitt favorittprogram går på fjernsyn. Og så kan jeg faktisk starte video-opptaket via mobilen.

Tid viktig
McCurdy viste til at tid er vår store knapphetsfaktor. Mobiltelefoner kan på grunn av tilgjengeligheten blir det mest sentrale senter for kommunikasjon:

– Det meste kan fjernstyres fra mobiltelefonen, hevder McCurdy.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse