Arnt Sommerlund

Annonse


Nokia med toppresultat

Arnt Sommerlund

Overskuddet før skatt var på 31 vel milliarder kroner.

I følge den svenske storavisen Dagens Nyheter hadde analytikerne ventet et årsresultat før skatt på 3,7 milliarder Euro – i underkant av 30 milliarder kroner – mens resultatet ble på 3.845 millioner Euro.

Nokias forretningsområde for mobiltelefoner økte salget med 63 prosent i løpet av fjoråret.

Annonse
Nokias avdeling for systemvirksomhet økte med 29 prosent.

Det fører også til at overskuddet per aksje økte med 51 prosent.

– Sterke produkter og nyskapende løsninger, har sammen med et sterkt merkenavn og effektive operasjoner på verdensbasis gjort at overskuddet har steget. Vi vil fortsatt fokusere på disse områdene for å beholde ledelsen når det gjelder å skape et mobilt informasjonssamfunn, sier en meget godt fornøyd toppleder i Nokia Jorma Ollila.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse