SMS-reklame 2

Annonse


Billigere SMS fra Telenor

SMS-reklame 2

Fra tidligere er det kjent at prisen på å sende tekstmeldinger for faste mobilabonnenter settes ned til 1 krone pr melding fra 1. februar.

Måneden etter får også kontantkundene glede av prisreduksjonen. Endringen gjelder både RingKontantkunder og kunder med Zalto.com-abonnement.

Økt trafikk
– Bruken av tekstmeldinger har vært eksplosiv gjennom de siste to årene. Denne prisreduksjonen er en videreføring vårt prinsipp om at flere kunder og økt trafikk skal gi kundene lavere priser, sier adm. direktør Stig M. Herbern i Telenor Mobil i en pressemelding.

Annonse


Sms trafikk utgjorde i fjor omlag 5 prosent av omsetningen til Telenor og NetCom. Det er ventet at med stadig flere WAP telefoner, vil datatrafikken fortsette veksten i årene som kommer.

Tjener på ungdom
– Denne gangen er det ungdommen som først og fremst blir tilgodesett, sier Herbern. Han viser til at kontantabonnement er mest utbredt blant ungdom, og at bruken av tekstmeldinger er i ferd med å ta helt av i pressemeldingen.

En undersøkelse Telenor Mobil har foretatt viser nå at 87 prosent av alle 17-åringer har mobiltelefon – og disse har i hovedsak kontantabonnement.

En kontantkunde hos Telenor Mobil sender i gjennomsnitt ca 40 tekstmeldinger i måneden, mens over 13 prosent av kundene sender mer enn 100 tekstmeldinger i måneden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse