Hopp til navigasjon Hopp til innhold

WAP hver dag for Everyday

Den nye portalen Everyday vil åpne tjenester for både WAP, PDA og bredbånd. Alt fra film til lette tekstnyheter skal skreddersys ulike plattformer.

WAP Forum

Tele 2 mener at skal tjenesten Everyday bli størst er det nødvendig at man når alle. Da er det ikke nok med å fokusere kun på PC. Målsettingen er at Everyday skal nå alle hver eneste dag via alle mulige terminaler.

WAP
– For oss som teleselskap er det naturlig at vi gjør portalen tilgjengelig i ulike formater.Jeg regner med at tjenesten på WAP blir tilgjengelig i løpet av første kvartal, sier adm. direktør i Tele2 – Henrik Ringmar til ITavisen.

Tele2 er i dag Norges nest største på Internett-aksess og vil søke på UMTS-lisens så snart den blir utlyst.

Konvergens
– For oss som er en stor medieaktør er det logisk at vi blir er stor nettaktør, vi får alt innholdet digitalisert i den mye omtalte konvergensen, sa MTG-sjef Kalle Lisberg på pressekonferansen der Everyday ble presentert torsdag..

I tillegg til å tilby gratis mail, adressebok og andre tjenester er portalen også knyttet opp mot MTG eide butikker som CDon, TVshop, co-brandet i Everydays blå farger.

Stikkord: Mobil