WAP Forum

Annonse


WAP hver dag for Everyday

WAP Forum

Tele 2 mener at skal tjenesten Everyday bli størst er det nødvendig at man når alle. Da er det ikke nok med å fokusere kun på PC. Målsettingen er at Everyday skal nå alle hver eneste dag via alle mulige terminaler.

WAP
– For oss som teleselskap er det naturlig at vi gjør portalen tilgjengelig i ulike formater.Jeg regner med at tjenesten på WAP blir tilgjengelig i løpet av første kvartal, sier adm. direktør i Tele2 – Henrik Ringmar til ITavisen.

Tele2 er i dag Norges nest største på Internett-aksess og vil søke på UMTS-lisens så snart den blir utlyst.

Annonse


Konvergens
– For oss som er en stor medieaktør er det logisk at vi blir er stor nettaktør, vi får alt innholdet digitalisert i den mye omtalte konvergensen, sa MTG-sjef Kalle Lisberg på pressekonferansen der Everyday ble presentert torsdag..

I tillegg til å tilby gratis mail, adressebok og andre tjenester er portalen også knyttet opp mot MTG eide butikker som CDon, TVshop, co-brandet i Everydays blå farger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse