Annonse


Lag din egen WAP-portal

– Dette er bare første versjon. Vi kommer til å satse mye på denne tjenesten i tiden som kommer, sier en av portalens to gründere – Tor Magnus Kolflaath til ITavisen.

Må være registrert på nett
For å få tilgang til WAP-tjenesten (Wireless Application Protocol) må du være registrert på portalen.nos Internett-tjeneste. Du har samme brukernavn og passord på WAP-telefonen som du bruker fra PC-en din.

Kolflaath trekker først og fremst frem tjenesten “gjøremål”, eller huskeliste om du vil, når han snakker om WAP-tjenester han tror folk vil etterspørre.

Reise & kontor
– Dersom du bruker nettversjonen av vår tjeneste gjøremål og er ute å reiser, har du tilgang til denne tjenesten via din WAP-telefon. De gjøremålene du markerer som gjennomført vil være borte fra skjermen din når du logger på din PC etter å ha kommet hjem.

Annonse
Tro på WAP
Portalen.no har stor tro på WAP og mulighetene som ligger der.

– Det må vi jo ha. Alle nye telefoner som kommer vil ha WAP-funksjon, sier Kolflaath.

Wap-utgaven av portalen.no inneholder nyheter i fem forskjellige kategorier i tillegg til værmelding og en komplett guide over norske WAP-ressurser.

Banktjenester
WAP-guiden er inndelt i ni forskjellige kategorier, alt fra nyheter til banktjenester.

Ved å taste inn wap.portalen.no fra en WAP-støttet mobiltelefon får man opp en mobiltilpasset versjon av nettstedet Portalen.no, sier Tor Magnus Kolflaath til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse