Hopp til navigasjon Hopp til innhold

yaTack til Metropol

Netthandelsstedet yaTack.no har inngått en samarbeidsavtale med den urbane TV-kanalen Metropol. Nå vil de utnytte mulighetene som den gryende mediakonvergensen kan gi.

I en pressemelding fra yaTack ASA heter det at de og TV-kanalen Metropol ”har inngått et strategisk samarbeid for å utnytte og videreutvikle de forretningsmessige mulighetene som åpner seg som følge av konvergensen mellom internett og TV”.

Partene vil blant annet gjennomføre auksjoner på Internett, som også kringkastes på TV.

Urbane TV-auksjoner
Varene som vil bli tilbudt på internett-auksjonen vil være spesielt tilpasset målgruppen til storbykanalen Metropol.

Auksjonsleder Rolf Stavnem mener at samarbeidet mellom yaTack og Metropol vil skape en win/win situasjon hvor Metropol kan lage innovativt og underholdende TV, yaTack skaper fokus rundt sine varer og tjenester og kundene får tilbud om nye og spennende varer.

Bid.com, en av amerikas ledende auksjonshus, har inngått liknende samarbeid med American Interactive Media, og dette har vært en formidabel suksess. Auksjoner har vist seg være meget god underholdning på TV, hevder yaTack.