Tre-enighet om e-handel

ERP er grovt sagt en samlebetegnelse på en bedrifts programvare innen finans, salg og lignende, og at programvaren også kan brukes som et verktøy for å planlegge virksomheten.

Merkantildatas web-satsing, Merkantildata Interaktiv, har selskapet Catalog som en av sine viktigste partnere på e-handelsløsninger.

Integrasjon
Partnerskapet har vokst seg sterkt over en to-års periode og blir ytterligere styrket ved at Catalog nå har inngått et samarbeid med Damgaard, som allerede er en strategisk partner for Merkantildata på ERP-løsninger, heter det i en melding fra selskapet.

Annonse

Synergi
– Integrasjon med, og videreutvikling av, ERP-løsninger til e-handelsløsninger er den delen av webmarkedet Merkantildata behersker og skal være best på. Når våre partnere på ERP og e-handel inngår et tett samarbeid gir det en synergieffekt for oss, mener direktør i Merkantildata, Edvard Heen.

Vekst
Merkantildata står bak 400 installasjoner av Concorde XAL, og er blitt en av de største forhandlerne i Norden. Grossist- og produsentbedrifter har kjøpt mange av løsningene. Det er de som er målgruppen for business-to-business løsninger

Åpen dør

– Samarbeidet mellom Merkantidata, Damgaard og Catalog International åpner døren til ERP-markedet, og Merkantildata er den helt riktige partneren som kan utnytte det store potensialet på dette markedet, sier Morten Steen-Jørgensen, adm. direktør i Catalog International.

Annonse
Annonse