1691 bud på 24 timer

Julenett

Julenett

Til tross for at vi allerede har flere auksjonstjenester tilgjengelig i Norge, er Bidlet svært fornøyd med velkomsten fra kjøpelystne surfere.

Norge slår Danmark
– 394 budgivere og 1691 bud er tall jeg ikke våget å håpe på, men våre forhåndsvurderinger tyder på at det er et godt marked for Internettauksjon i Norge, sier adm. direktør Dag R. Lindløkken i en pressemelding.

Annonse

I Danmark hvor lanseringen, i følge selskapet, i større grad var forhåndsannonsert, kom det inn 329 budgivere med 1264 bud.

Reiser seg på reiser
– Reiser er og blir en god auksjonsvare. Det viser pågangen fra budgiverne. Bidlet ønsker at folk skal betale akkurat så mye de har lyst til og det får de mulighet til hvis de er med på våre auksjoner.

– Hvis ingen er villige til å gi mer enn 100 kroner for tur retur New York, så selges reisen for den prisen, sier han i pressemeldingen.

I forbindelse med pressekonferansen la selskapet ut en reise t/r til New York, med veiledende pris på 4000 kroner, med utropsbud på en krone. Betalingsviljen var imidlertid langt større enn hundrelappen Lindløkken antydet. Vinnende bud ble notert på 2590 kroner, fire sekunder før budfrist.

Annonse
Annonse