Annonse


Gir Internett-garanti

KPNQwest hevder i en pressemelding at de er den eneste internettleverandøren som tilbyr en slik kvalitetsgaranti.

KPNQwest eier og drifter Europas største høyhastighetsnett, med egen forbindelse til USA og Japan.

Skjerper seg
– Dette er et signal om at konkurransen skjerpes og at Internettbransjen profesjonaliseres. Ved fortsatt å ha fokus på beslutninger i styrerommet – og ikke gutterommet – skal vi opprettholde vår posisjon som markedsleder på bedriftsmarkedet, sier adm. direktør Per Brose i KPNQwest Norway.

Selskapet garanterer nå det som blir forretningskritiske faktorer når bedriftene for alvor skal utnytte Internett, blant annet e-handel.

Annonse
Garantiens omfang
Kvalitetsgarantien fra KPNQwest innebærer en betydelig oppgradering av ansvar fra internettleverandørens side.

KPNQwest sier de garanterer responstiden, både i Norge og mot det øvrige Europa/ USA. Videre forplikter selskapet seg til å ha parallelle føringsveier uansett destinasjon, noe som vil minimalisere problemer.

Varsler
Hvis feil allikevel skulle oppstå, varsles kunden snarlig og problemet skal løses innen avtalt tid. Dersom KPNQwest på noe som helst punkt ikke leverer i henhold til garantien, får kunden penger tilbake.

– I dag benytter 3 av 4 norske bedrifter Internett som kommunikasjonskanal. Med en markedsandel på 30% har vi et ansvar for å utvikle tjenester som sikrer norske bedrifter et aktivt liv på Internett i fremtiden, sier Brose.

Fiber
Selskapet drifter sitt eget europeiske fiberoptiske IP-baserte nettverk med høy kapasitet. Nettverket er under utbygging og vil dekke 19.000 km i Europa når det er ferdigstilt i 2001. Det europeiske nettverket er allerede koblet sammen med den amerikanske nettet til Qwest, og til sammen vil nettverkene dekke 45.000 km.

KPNQwest Norway AS ble etablert i 1993 under navnet EUnet Norge AS. I Norge har selskapet 100 ansatte og fortsetter å ekspandere. KPNQwest Norway har hovedkontor i Oslo med avdelingskontorer i Bergen, Trondheim og Tromsø

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse