Nokia 3210

Annonse


46.000 for en mobiltelefon

Nokia 3210

De som bestemte seg for å gå for tilbudet fikk også med en spesialutgave av DaimlerChryslers småbil Smart, skriver Dagens Næringsliv.

23 millioner mobilbrukere
Prisen på bilen utgjør om lag 60 prosent av normalprisen.

I Tyskland er det bare drøyt 23 millioner mobilbrukere blant landets 80 millioner innbyggere. Gratis telefoner og gratis tellerskritt er for lengst blitt våpen i priskampen. Det viser også tallene som Deutsche Telekom presenterte torsdag.

Annonse


Solid mobilvekstSelv om Deutsche Telekom i fjor hadde et overskudd som lå 45 prosent lavere enn året før, reagerte markedet avslappet på det skuffende resultatet, fordi Telekom kan vise til en solid vekst i mobil- og Internett-kunder.

Resultatnedgang til 1,2 milliarder mark (4,5 milliarder norske kroner) i 1999 etter 2,3 milliarder mark (9,5 milliarder norske kroner) året før skyldes først og fremst lavere priser på fasttelefoni, melder Deutsche Telekom, ifølge Dagens Næringsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse