ISDN-bruker

Annonse


Norge på ISDN-toppen

ISDN-bruker

Norge er langt foran alle andre land når det gjelder ISDN-penetrasjon.

– Det er en verden av forskjell, sier administrerende direktør i Telenor Allmenn Kommunikasjon, Jan Edvard Thygesen, til Telecom Revy.

Flere kanaler
I løpet av fjoråret fikk selskapet 290.000 nye ISDN-abonnenter, slik at totaltallet ved årskiftet kom opp i 520.000 grunntilknytninger. En grunntilknytning i ISDN-sammenheng består av 2 B-kanaler og 1 D-kanal.

Annonse


Strategi
– Dette er et direkte resultat av den satsingen vi startet for halvannet år siden, da vi gjennomgikk organisasjonen for å gjøre den i stand til å ta i mot 20.000 nye abonnenter i måneden. Resultatet vi nå har oppnådd, viser at vi klarte denne omstillingen, sier Thygesen.

– Dette gir seg også andre, positive resultater for Telenors omsetning, siden vi ser at ISDN-utviklingen også gjør at trafikken øker betydelig.

Økt trafikk
– ISDN-kundene surfer mer på Internett. Og dette gjelder ikke bare de gamle kundene. Normalt skulle man tro at trafikkvolumet pr. kunde skulle synke merkbart etter hvert som de mer marginale kundene også installerer ISDN. Men faktum er at også nye kunder er med på å øke trafikken etter hvert som de tar ISDN i bruk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse