Spray

Annonse


Spray spriter opp

Spray

Flere av endringene som er gjort er foreslått av brukerne selv. Samtidig sparkes Sprays TV- og kinokampanje i gang.

Nytt design
Ifølge en pressemelding fra Spray er det nye designet mer oversiktlig, kompakt og brukervennlig. Fargebruken er også endret.

– Våre eksisterende brukere vil kjenne seg igjen, men samtidig merke mye forandring. Viktigst er det at de nye sidene er betydelig raskere å laste ned, og at navigasjonen er tydeligere. Vårt motto for redesignet har vært “less is more”, sier ansvarlig redaktør Jan Omdahl i pressemeldingen.

Annonse
Brukerne bestemmer
I arbeidet med det nye designet har Spray Norge hentet inspirasjon og løsninger fra de andre europeiske Spray-portalene – og fra brukerne.

– Vi har fått mange fine og konstruktive forslag til videreutvikling av tjenesten. Mye av dette har vi lyttet til i arbeidet med nytt design og innhold. Brukeren er sjef, hevder Omdahl i pressemeldingen.

Nye kanaler
«Nye» Spray byr på flere nye kanaler og tjenester. Under overskriften «Du bestemmer» kan brukerne dele sine lenketips, svare på dagens spørsmål og stemme på ukens helt og ukens dust. Brukerne har nå også fått muligheten til å stemme på lenkene i nettkatalogen Spray Index og best på nett-lenkene i hver kanal.

Spray Søkesenter er «verktøykassen» for alle som leter etter informasjon og tjenester på nettet. Spray Søkesenter har eget søk med søketeknologi fra Inktomi som kjernen i søkesenteret, men her finner man også alt fra nye og aktuelle nettsteder til søkevinduer mot et stort utvalg tjenester i Norge og utlandet.

I Spray Reise er det nå også mulig å bestille lavpris flybilletter for inn- og utland.

Ifølge pressemeldingen byr Spray Humor på all slags tidtrøyte – fra vitser og tegneserier til skjermsparere og morsomme lenker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse