Sense lokker med Nokia

Sense mobil

Sense mobil

– Sense blir den tredje mobilaktøren på det norske markedet og vil utfordre Netcom og Telenor. Dette vil skjerpe konkurransen og resultatet blir billigere og bedre tjenester til forbruker, sa adm.dir. Nadir Nalbant i Sense Communications på en pressekonferanse mandag.

Nytt Abonnement
Mobilutfordreren slår på stortromma med annonser på TV2, i tillegg til boards, aviser og Internett.

Annonse

Det nye abonnementet skiller seg noe ut, ved at det er billigere å ringe på dagtid kontra tradisjonelle kontantkort.

De 10.000 første Sense kunden lokkes til Sense med at de slipper abonnementsavgift. Sense setter som mål å ha 60.000 til 70.000 mobilkunder i 2000, og å få 10 prosent av nysalget.

Alternativ
Til Sense/Telenor Mobil både på dagtid og kveld er prisen kun kroner 1,50 per minutt. Men til NetCom er prisen 4 kroner på dagtid og tre kroner minuttet på kvelden. Fra Sense Mobil til fasttelefon er prisen 3,50 kroner på dagen, og halvannen krone på kvelden.

Annonse
Annonse