Nytt publiseringsverktøy for WAP

Nokia 7110

Nokia 7110

Løsningen fungerer som et “plugin” til selskapets ordinære publiseringssystem JustMake og vil koste 490,- pr. mnd, i tillegg til den originale JustMake-løsningen vår.

– Med JustMake kan du enkelt administrere profesjonelle websider uten å vite noe om HTML. Systemet er artikkelbasert og du kan gruppere dine artikler som det måtte passe deg. Bildearkivet gir mulighet til opplasting av bilder. Og alt dette, kun ved hjelp av en nettleser, sier daglig leder i Interweb, Einar Roland.

Annonse

Flere tjenester
JustMakeWAP gir brukeren mulighet til å publisere en WAP-side med samme innhold som websiden laget med JustMake.

Denne tjenesten er en av flere WAP-applikasjoner Interweb kommer til å lansere i tiden fremover. En test av tjenesten er åpen for alle med en tilgjengelig WAP-telefon (Nokia 7110 ), og finnes på adressen http://wap.justmake.com/waptest/

– Vi utvikler alle våre produkter i takt med teknologien og denne tjenesten gjør våre JustMake-kunder i stand til å gjøre sine websider tilgjengelig på WAP. Vi kommer til å videreutvikle denne og andre verdiøkende tjenester i takt med WAP-teknologien, sier Roland.

Tillegg i pris
Den originale versjonen av JustMake koster 1390,- i etablering og 890,- pr mnd deretter, noe som inkluderer følgende:

  • Domene www.firmanavn.no
  • Inntil 5 egne e-postadresser inkludert
  • Webbasert kontaktskjema
  • 25 MB database/webplass

    * (alle priser er eks.mva)

    Annonse
  • Annonse