Kjøp musikk via WAP

Tjenesten er tilgjengelig både for kunder fra NetCom og Telenor Mobil som har en WAP-telefon.

– Dette er første fase i et tilbud vi vil utvide fortløpende, sier direktør Helge T. Zimmer i Boxman.no i en pressemelding.

Starter med listemusikk
Nettselskapet opplyser at deres ’mobile musikkforretning’ til å begynne med tilbyr listemusikk fra Europa. Men etter hvert har Boxman.no ambisjoner om å bli det de kaller en omfattende ’online underholdningsbutikk’.

Annonse

Du trener et brukernavn og et passord, som er det samme som for Boxmans ’vanlige’ webhandelstjeneste. Prisene blir oppgitt i euro, men vil komme på norske kroner på den fakturaen som havner i postkassa di. Prisnivået på musikken på WAP-tjenesten vil i følge Boxman.no være lik den i nettbutikken.

Annonse
Annonse