La opp på Internett

Fotballimål

Fotballimål

Hele fotballnorges showmann, Mini, ønsket tydeligvis ikke å bruke VG, Dagbladet eller Telecom Revy for den saks skyld, til å offentliggjøre nyheten om at han har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla.

Bruker hjemmesiden
Som mange andre idrettsmenn valgte Mini å legge ut siste nytt på sin egen hjemmeside. Dermed kunne de som ville det lese RBK-spillerens egen begrunnelse for å slutte med toppfotball, uten at journalister tolket utsagnene.

Annonse

Det siste året har flere og flere kjendiser benyttet seg av Internett for å fortelle nyheter om seg selv. Mange av de norske idrettstoppene har til og med samlet informasjonen på nettstedet “Sportsprofiler”.

Politikere også på nettHøyrepolitiker Jan Petersen og Arbeiderpartiets leder Torbjørn Jagland er også blant dem som har begynt å bruke Internett som misjonskanal.

Kritikken fra media mot denne måten å spre nyheter på har vært stor. Det har blant annet gått på at man ikke får mulighet til å stille (kritiske) spørsmål i forhold til informasjonen som blir gitt.

Når det gjelder Mini så er det vel ingen grunn til å tro at han hadde blitt svar skyldig om han hadde stilt opp til en intervjurunde…

Annonse
Annonse