Bibelen på WAP

Tidligere i år lanserte GospelSearch verdens første kristelige WAP-nettsted. Fra før var både enkeltstående bibelvers og søndagens preken tilgjengelig, og nå er hele Guds ord – Bibelen – tilgjengelig, skriver GospelSearch i en pressemelding.

Tjenesten er utviklet for GospelSearch av Vegard Hanssen. For de som har WAP-telefon kan tjenesten nås via adressen http://wap.gospelsearch.no/, mens de ’mindre heldige’ kan surfe til http://www.gospelsearch.no/wap/ og lese om den.

Bibelvers
Tjenesten er bygd opp enkelt ved at bruker angir et bibelvers og trykker “Slå opp!”. Dersom brukeren for eksempel ønsker å slå opp i Johannes’ evangelium kapittel 3 – vers 16 (den lille bibel), kan man skrive “joh 3,16” eller “johannes 3,16” eller andre lignende syntaktiske alternativer, så kommer verset opp på maskinen.

Annonse

– På sikt ønsker vi å tilby søk i fritekst, men foreløpig er det ikke lett å tilby gode søk på små mobilskjermer når søket gjerne returnerer mange søketreff. Dette vil nok bli adressert ettersom WAP blir mer populært, sier webredaktør Anders Torvill Bjorvand i pressemeldingen.

Det er Bibelselskapets 1930-oversettelse som er gjort tilgjengelig på denne måten. GospelSearch håper på sikt å gjøre tilgjengelig de nyeste oversettelsene, som fremdeles bindes opp av opphavsrettslig vern.

Annonse
Annonse