Årets mobiltelefon 1999

Arnt Sommerlund

Arnt SommerlundSiemens S25Telecom Revy mener ’Årets mobiltelefon 1999’ er Siemens S25.

Begrunnelse
Siemens forsøkte noe helt nytt i 1999. De laget to små mobiltelefoner, noe selskapet ikke har gjort tidligere. Med sin S25 klatret Siemens helt til topps i Telecom Revys Mobiltest. Ikke på grunn av størrelsen, men først og fremst fordi telefonen har det aller meste en proff mobilbruker trenger.

S25 er årets mobiltelefon, i sterk konkurranse med T28s fra Ericsson og Motorolas v3688.

Annonse

Ericsson presenterte verdens minste mobiltelefon – T28s – i begynnelsen av september i år. Tittelen verdens minste fikk ikke svenskene beholde så lenge, men T28s gjorde et sterkt inntrykk på mobilbrukere som vil ha telefon på tykkelse med et kredittkort.Selv om T28s absolutt er en ’runner up’ i forhold til å bli årets mobiltelefon rakk ikke telefonen helt til topps.

Det gjorde heller ikke Motorola som ved påsketider slapp verdens minste telefon på den tiden. v3688 ble sammenlignet med en lighter eller en fyrstikkeske. Kanskje ikke så rart, for telefonen var ”hot” hos mobilelskere. Etterspørselen etter v3688 var rett og slett enorm. Så stor at et parti av telefonen ble sporløst borte på vei til Norge.

ITavisen vil de nærmeste dagene presentere de andre vinnerne. Følg med! Se lenker nedenfor.

Annonse
Annonse