Jobs tok jobben

Jobs, Steve

Jobs, SteveOg ikke overraskende er det Apple-gründer Steve Jobs som nå endelig er ansatt på permanent basis.

Det er kanskje en overdrivelse å si at Jobs er ansatt, siden han ikke har mottatt en dollar i lønn siden han i sin tid tok vikariatet, og han har foreløpig ikke fått noe lønnstilbud som fast ansatt sjef.

Kun én aksje
Hans eneste formelle tilknytning til Apple i denne perioden har vært hans beholdning på 1 Apple-aksje.

Annonse

Men på den annen side har han (og alle de andre aksjonærene) sett hvordan prisen på denne aksjen har steget fra 13 dollar da han startet til 104 dollar onsdag.

Jobs forsørger likevel både seg selv og familien på en tilfredsstillende måte, siden han hele tiden har vært eier og toppsjef i Pixar Corporation, selskapet som har gjort filmer som Toy Story for Disney-konsernet.

Tilfredsstillende?
-Jeg håper at jeg har vært i stand til å vise aksjeeierne i så vel Pixar som i Apple at jeg er i stand til å gjøre begge jobbende tilfredsstillende, takket være medarbeidrne i begge selskapene, sa Jobs til News.com.

– Derfor syntes jeg at det kunne være en riktig måte å gjenspeile virkeligheten på hvis jeg fjernet ordet ”midlertidig” fra tittelen min, sa Jobs.

Annonse
Annonse