Ericsson-WAP klar i mars

Ericsson R320 2stk

Ericsson R320 2stkFaktisk kunne den svenske telegiganten levert R320-telefoner allerede nå, men det ser de ingen hensikt i.

Nok telefoner
– Vi venter like godt til vi har telefoner nok til å takle etterspørselen. Jeg tror vi skal ha nok telefoner til at vi ikke blir utsolgt med det første, sier Sindre Torp i Ericsson Norge til ITavisen.

I motsetning til Nokia har altså Ericsson valgt å sørge for volum før selskapet legger telefonen ut i butikken.

Annonse

T28s tidlig utsolgt
Da T28s ble lagt ut i butikken, tok det ikke mer enn en uke før telefonen var utsolgt, og mange av dem som ønsket telefonen måtte vente på neste forsyning. Det vil selskapet unngå når de nå venter med å legge R320 ut for salg.

Pris på Ericsson R320 er foreløpig ukjent. Trolig vil den ligge i det øvre prissjiktet – rundt 5.000 kroner pluss.

Men som ellers har markedet en tendens til selv å bestemme prisen, som dermed kan havne opp mot ti store lapper dersom etterspørselen er stor og antall enheter tilgjengelig på markedet er tilsvarende lite…

Annonse
Annonse