Toppfolk forlater Cell

Arnt Sommerlund

Arnt SommerlundLedelsen i Cell (tidligere New Media Science) reagerer kraftig på oppsigelsene og kaller sine tidligere medarbeidere umoralske, skriver Dagens Næringsliv.

Nytt konsulentselskap
De ni sentrale Cell Network-ansatte, anført av de to tidligere direktørene Olav Folkestad og Erik Moe-Helgesen, planlegger et nytt konsulentselskap innen Internett, strategi og IT.

Folkestad og Moe-Helgesen avviser påstander fra Cell-ledelsen om at de har organisert et kollektivt oppbrudd fra selskapet.

Annonse

– Det dreier seg rett og slett om en gruppe mennesker som har et felles mål om å skape noe nytt.

Solli reagerer
Bente Solli, adm. direktør i Cell Network, reagerer, ifølge Dagens Næringsliv, kraftig på det hun oppfatter som tillitsbrudd og umoralsk opptreden fra to tidligere medlemmer av selskapets ledergruppe.

– Vi har nok dokumentasjon på at dette dreier seg om et organisert kollektivt oppbrudd. Som leder av selskapet mener jeg at dette er en helt uakseptabel fremgangsmåte, sier Solli til Dagens Næringsliv.

Måtte gå på dagen
Både Olav Folkestad og Erik Moe-Helgesen sa opp 30. desember. Da de kom på jobb 4. januar ble de møtt av den svenske styreformannen Jan Starrsjö og Bente Solli, som ga dem beskjed om å gå på dagen.

De andre medarbeiderne som har sagt opp, blir ut oppsigelsen.

Annonse
Annonse