CNN dobler på nett

CNN Interactive

CNN InteractiveSamarbeide mellom TV og Internett blir mer viktig, mener analytikeren Preston Dodd.- Ferske nyheter går mer og mer over til Internett, og det er en stor utfordring som CNN møter. Når du ser på antallet ansatte i selskapet som arbeider med fjernsyn, så er 300 ansatte innen Internett latterlig, sier Dodd til den amerikanske nyhetstjenesten Cox.

CNN etablerte tjenesten CNN.com i 1995. Lyd, bilde og video er blitt mer og mer viktig på tjenesten.

Interaktive produsenter
– Vi er ett annet nettverk for CNN, sier sjefredaktør Scott Woefel i CNN. Han mener det viktigste ikke er å ansette flere nyhetsjournalister, men å bruke det han kaller interaktive produsenter.

Annonse

I Norge lover VG sterk satsing og at de ”ved inngangen til et nytt årtusen skal produsere flere nye og fremtidsrettede VG-kanaler”. De er spesielt på jakt etter journalister med bakgrunn fra fjernsyn og radio. VG Multimedia er på jakt etter nyhetsjournalister til produksjon av VG Nett og CNN Norge.

Annonse
Annonse