Økonomisystem på WAP

Brukere av det internettbaserte økonomisystemet Rubicon Global kan nå via WAP-mobiltelefon registrere ordre, hente ut kundestatus, nøkkeltall, lagerstatus og medarbeiderlister. Dette skriver Rubicon Norge i en pressemelding.

De nye løsningene var ferdigstilt i desember, og kan testes på Rubicon Norges WAP-portal via WAP-telefon.

Forretning via mobil
– Vi gir brukerne mulighet til å drive forretning og følge driften over internett via mobiltelefonen, sier konsernsjef Tom Scharning i SPCS-Gruppen.

Annonse

– Mange av våre brukere ønsker allerede nå å bruke våre administrative løsninger på denne måten – hente telefonnummer, salgsstatistikk, økonomiske nøkkeltall osv. via telefon og Internett. Derfor har vi implementert WAP nå. Komponentteknologien i Rubicon Global gjør det svært enkelt å distribuere funksjonaliteten på nye måter, f.eks. WAP, uten å måtte endre på kilde-koden, sier Scharning.

Annonse
Annonse