Telenor skreddersyr WAP

– Det er få WAP-telefoner ute, og selv om det er flere PDAer enn telefoner, er ikke alt lagt til rette for en kraftig økning, sier Olav Henrik Kjorstad til ITavisen.

Telenor vil derfor lansere en portal for PC slik at WAP-interesserte kan personifisere tjenestene etter behov – og device.

Personifisert
– Her skal du blant annet kunne tilpasse hvilken informasjon du vil ha til hvilken terminal di bruker (mobiltelefon eller lommedatamaskin, red. anmerkn.), sier han til ITavisen.

Annonse

Kjorstad antar at portalen skal stå klar i månedsskifte januar/februar. Har du ikke kjøpt WAP-telefon enda kan du orientere deg nærmere om tilbudet her på wap.telenor.no/index.html.Sitter du på Palm, presenteres innholdet annerledes enn på en Nokia 7110 eller Ericsson R320. Arbeidet med formatering er omfattende og Telenor drar veksel på hjelp fra Cell Network– tidligere New Media Science – for å stable det hele på beina så kjapt som mulig.

WAP – Where Are the Phones?
Til tross for at Nokia lenge antydet at de skulle levere nok 7110 i løpet av andre halvår 1999, er det knapt distribuert et tusentalls telefoner til forhandlerne og operatører.

Ericsson har ennå ikke solgt en eneste modell over disk. Da blir det lite wapping selv om lysten skulle være aldri så stor.

Annonse
Annonse