NSB mistet Internett

Arkiv

ArkivFylkesmannen i Aust-Agder meldte klokken 16.25 at de hadde mottatt melding fra NSB om at de ikke hadde tilgang til Internett. Dette hadde imidlertid ingen betydning for NSBs virksomhet, melder Direktoratet for sivilt beredskap (DSB).

Fylkesmannen i Telemark meldte klokken 16.10 at heller ikke de hadde tilgang til Internett ved embetet.

DSB sier foreløpig intet om disse probleme skyldes datoproblemer i forbindelse med år 2000.

Annonse

Rolig i IT-bransjen
Nærings- og handelsdepartementet meldte klokken 16.50 at det ikke er meldt om forstyrrelser innenfor IT-bransjen.

– Dette gir imidlertid ikke et fullgodt bilde av situasjonen da mange større aktører har kjørt ned sine anlegg ved overgangen til år 2000. Bildet forventes å bli klarere ved neste rapportering, melder DSB.

Annonse
Annonse