Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Millioner til Wapfactory

Med navn som Øystein Stray Spetalen og Ola Mæhle i ryggen, henter Wapfactory inn nye millioner for å bli ledende leverandør av WAP-tjenester i Norden.

Til tross for at jula er overstått er det tydeligvis fortsatt nok igjen i folks lommebøker til å investere i WAP-prosjekter (Internett via mobile terminaler).

47 millioner
Meglerhuset Norse har fått oppdraget med å hente inn 17 millioner til Wapfactory, noe som priser selskapet til 47 millioner etter emisjonen, melder Finansavisen.

På eiersiden finner vi blant annet den kjente IT-investoren som Øystein Stray Spetalen. I tillegg sitter Ola Mæhle tjuefireåringen Ali El Masoudi, som blant annet har gjort flere oppdrag for Otrum.

Spill
Selskapet som ble registrert for kun noen uker siden, vil utvikle WAP-teknologi som skal selges til teleoperatører. Spill skal blant annet stå høyt på agendaen.

Spetalen skal ha jobbet lenge med prosjektet, og blant annet ha gjort to lønnsomme oppkjøp for selskapet. Selskapet er i disse dager inne i nye oppkjøpforhandlinger, melder Finansavisen.