Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telepluss vil stoppe NetCom

Telepluss reagerer sterkt på at NetCom igjen har lagt inn en advarsel mot bruk av deres tjeneste. Kontantutfordreren anmoder nå namsretten via anke, om å stoppe NetComs hindre.

NetCom Kontant

Striden om Telepluss er langt fra over. Nå har NetCom igjen trappet opp kampen mot callback konkurrenten.

Bruksbegrensninger
Til tross for at NetCom fikk medhold i sin anke til namsretten om å ta ekstra betalt av Telepluss for et par uker siden, ventet de helt til i går med å iverksette tiltak. NetComs kontantkortkunder som ringer via Telepluss blir nå møtt med følgende 30 sekunders lang advarsel:

– Du har nå ringt et telefonnummer som opereres av Telepluss for tilbakering i NetComs nett. Oslo Namsrett har gitt NetCom medhold i at tilbakering ikke er endel av tjenestene som NetCom skal tilby i henhold til avtale med kontantkortkunder.og at eventuelle bruksbegrensninger ikke er ulovelige. Vi gjør oppmerksom på at bruksbegrensninger kan bli innført uten ytterligere varsel…..

”Useriøst”
Telepluss opplyste i går at de ville levere anke i løpet av dagen.

Martinsen mener det er åpenbart at namsretten har bommet på lovanvendelsen, og viser til at Post- og Teletilsynet nylig avviste NetComs forsøk på å stenge tilgang til deres tjeneste.

– NetCom burde holde seg for god til slikt. Dette er useriøs forretningsdrift, sier markedsdirektør i Telepluss , Lars Martinsen, til ITavisen.

Stikkord: Mobil