Annonse


IFS støtter RedHat

– Det er helt i linje med IFS strategi å gjøre det mulig for kunden selv å velge plattform, sier Michael Hallén, direktør for IFS Research & Development i en pressemelding.

Linux er blitt mer interessant for næringslivet. Interessen for operativsystemet øker blant selskaper med kundeorienterte applikasjoner. IFS tilbyr derfor disse kundene valgfriheten til å benytte Linux.

RedHat
IFS sin satsing på Linux baseres på RedHats versjon av Linux og utvikles i samarbeid med Hewlett-Packard.

– Vi forventer at Linux operativsystem kommer til å bli dominerende på markedet og utgjøre førstevalget for kunder som Internett- e-business og programvareselskaper, sier Nigel Ball, General Manager for Hewlett-Packards Internett and Applications System Division.

Annonse


Åpen
Kildekoden til Linux er fritt tilgjengelig. Jevnlige oppdateringer og forbedringer av teknologien gjør Linux attraktiv for hurtig voksende selskaper.

IFS er en av de raskest voksende ERP-leverandører, med 3000 ansatte fordelt over 34 land, med 275 i Norge med hovedkontor i Asker. På kundelisten finnes blant annet : Elkem, , NetCom, Eltek, Trondheim Energi, Akershus Energi.

Annonse